Kundeudtalelser

Mand – 36 år – allergibehandling

“I år har været den bedste sæson i mange mange år. Jeg har haft 6 dårlige dage i løbet af hele sæsonen, og det plejer kun at være 5-6 gode dage i løbet af hele sæsonen. Jeg håber på at kunne komme forbi dig igen til næste år inden pollensæsonen starter igen.”


Kvinde – pollenallergi

“I foråret 2022 prøvede jeg Tinas AkuZone for at afhjælpe pollenallergi for birkepollen. Jeg har tidligere været medicinsk behandlet, men efter 4 behandlinger (akupunktur og zoneterapi) hos Tina har jeg været fri for min allergi. Kan varmt anbefales. Jeg vender klart tilbage til sæson 2023, hvis jeg får symptomer.”


Kvinde – 49 år

“Tina får mine varmeste og bedste anbefalinger. Hun formår på ganske kort tid at lokalisere problemet i kroppen og sætter ind de rigtige steder fra start, så der er meget hurtig virkning og smertelindring.”


Kvinde – Borrelia efter flåtbid

Jeg må indrømme at jeg var meget skepsis overfor akupunktur- Jeg er for nogle år siden, blevet bidt af en flåt hvor jeg fik borrelia og andre co-infektioner. Jeg har en masse senfølger deraf og er blevet opgivet af sundhedsvæsnet.

Inden jeg blev syg har jeg ikke troet på ”det der nålepjat”- der må jeg indrømme at jeg tog fejl!

Da jeg startede hos Tinas Akuzone havde jeg voldsomme nervesmerter, problemer med afbrudt søvn plus en masse andre gener- min oplevelse af mine behandlinger hos Tinas Akuzone er:

  • Meget dygtig behandler
  • God til at forklare
  • Meget undersøgende
  • Gør meget for at videreudvikle sig

DE VARMESTE ANBEFALINGER HERFRA