Om mig

Mit navn er Tina Søndergaard Pedersen og jeg er uddannet akupunktør RAB og zoneterapeut RAB fra Viborg Helsepraktik.

RAB er din sikkerhed for at jeg opfylder alle de faglige og uddannelsesmæssige krav inden for hvert område, og at jeg løbende holder mig opdateret på viden og færdigheder.

Det betyder også, at du kan få tilskud til din behandling gennem Sygeforsikring Danmark eller gennem en privat sundhedsforsikring.

Min klinik ligger i det centrale Vejle, i den hyggelige “Jeppe Jensen gården”, kun få minutters gang fra banegården. Der er 2 timers gratis parkering i gården med P-skive.

Grundig kommunikation fra start

Jeg har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med en behandling, der passer til netop dig. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig trygge i mine hænder.

God service

Hos mig kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for mig, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Dette gør jeg alt for at komme i mål med.

Jeg har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig med din ønskede behandling. Jeg møder dig altid med et smil, og besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af behandlingen.