Zoneterapi

Har du brug for en behagelig og afslappende behandling, der samtidig kan bidrage til at genoprette kroppens ubalancer? 

Så er zoneterapi hos Tinas AkuZone i Vejle det perfekte valg for dig. Jeg kan tilbyde dig zoneterapi, som er en behandling og velvære på samme tid. 

Hvis du er interesseret i at bestille en tid eller har spørgsmål i forhold til behandlinger, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

 Zoneterapi til 550 kr.

Zoneterapi
Varighed 45-60 min

Medbring eget lagen og håndklæde. Engangslagen kan købes for 30 kr og den kan genbruges flere gange.

550,-

BOOK DIN TID HER

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en af de mest benyttede og anerkendte alternative behandlingsformer i Danmark. Denne terapiform bygger på den fascinerende tanke, at hele kroppen er afspejlet under dine fødder. 

Ved at behandle ømhed, "knas" og spændinger i zoneterapi-punkter på fødderne, kan energiblokeringer fjernes, og kroppens balance kan genoprettes. 

Denne type behandling er effektiv til at lindre en række problemer, såsom muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, hovedpine, hormonelle lidelser, astma, allergi og generel styrkelse af krop og psyke.

Hvad er fordelene ved zoneterapi?

Der kan være mange fordele ved at få denne type behandling. Herunder vil du kunne se nogle af de fordele, du kan opnå ved denne form for behandling: 

 • Afslappende og behagelig følelse
 • Genopretter kroppens ubalancer og fjerner energiblokeringer
 • Effektiv til at lindre muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, hovedpine og meget mere.
 • Anvendes forebyggende for at vedligeholde en god sundhedstilstand
 • Fremmer ro, afslapning og bedre søvn.

Udover denne type behandling tilbyder jeg også andre former for behandling hos Tinas AkuZone. Jeg kan blandt andet også tilbyde akupunktur

Kundeudtalelser

Jeg må indrømme at jeg var meget skepsis overfor akupunktur- Jeg er for nogle år siden, blevet bidt af en flåt hvor jeg fik borrelia og andre co-infektioner. Jeg har en masse senfølger deraf og er blevet opgivet af sundhedsvæsnet.

Inden jeg blev syg har jeg ikke troet på ”det der nålepjat”- der må jeg indrømme at jeg tog fejl!

Da jeg startede hos Tinas Akuzone havde jeg voldsomme nervesmerter, problemer med afbrudt søvn plus en masse andre gener- min oplevelse af mine behandlinger hos Tinas Akuzone er:

 • Meget dygtig behandler
 • God til at forklare
 • Meget undersøgende
 • Gør meget for at videreudvikle sig

DE VARMESTE ANBEFALINGER HERFRA

“Tina får mine varmeste og bedste anbefalinger. Hun formår på ganske kort tid at lokalisere problemet i kroppen og sætter ind de rigtige steder fra start, så der er meget hurtig virkning og smertelindring.”

“I foråret 2022 prøvede jeg Tinas AkuZone for at afhjælpe pollenallergi for birkepollen. Jeg har tidligere været medicinsk behandlet, men efter 4 behandlinger (akupunktur og zoneterapi) hos Tina har jeg været fri for min allergi. Kan varmt anbefales. Jeg vender klart tilbage til sæson 2023, hvis jeg får symptomer.”

“I år har været den bedste sæson i mange mange år. Jeg har haft 6 dårlige dage i løbet af hele sæsonen, og det plejer kun at være 5-6 gode dage i løbet af hele sæsonen. Jeg håber på at kunne komme forbi dig igen til næste år inden pollensæsonen starter igen.”

Forebyggelse gennem zoneterapi

Selvom du måske ikke har nogen helbredsmæssige udfordringer, kan denne type behandling stadig være en god idé at overveje. 

Mange mennesker bruger denne type behandling som en forebyggende behandling for at vedligeholde en god sundhedstilstand og forbedre deres generelle velvære.

Selve behandlingen og reaktioner efterfølgende

Når du besøger Tinas AkuZone til en zoneterapi-behandling, vil du opleve en afslappende atmosfære, hvor du ligger komfortabelt på en briks. Du kan beholde dit tøj på, da jeg kun har brug for adgang til dine fødder og evt. underben.

Efter en zoneterapi-behandling er det naturligt, at der kan opstå reaktioner i kroppen, da den sætter gang i en udrensningsproces. Dette kan bl.a. føre til mere energi, ro og afslapning samt øget urinproduktion. 

Selvom nogle reaktioner kan virke ubehagelige, er de tegn på, at kroppen har taget imod behandlingen, og de fleste vil opleve større velvære efterfølgende.

Hvorfor vælge Tinas AkuZone i Vejle?

Der er mange gode grunde til at vælge Tinas AkuZone, når du skal have zoneterapi. Nogle af disse grunde kan du ser herunder: 

 • Erfaren og kompetent behandler med ekspertise inden for denne type behandling
 • Kombinerer flere behandlingsformer efter behov, herunder øreakupunktur og laserbehandling
 • Hyggelig atmosfære og behagelige omgivelser, der fremmer afslapning
 • Tilbyder zoneterapi til fødder og underben, hvor du kan beholde dit tøj på
 • Har en forståelse for, at reaktioner efter behandlingen er naturlige, og guider dig til at drikke tilstrækkeligt med vand for at støtte udrensningsprocessen.

BOOK HER